avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Radiere auto fara acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Radiere auto fara acte

Buna,am vandut un autoturism pe baza unui contract de vanzare-cumparare,de mana,semnat de un martor. Persoana careia am vandut (anul trecut),nu doreste sa se prezinte la notar pt. a incheia un contract de comodat(daca bine spun) si nici nu vrea sa plateasca impozitul cuvenit pt acesta. Actele ( carte+ certificat) sunt la respectivul deoarece era expirat ITP-ul si a vrut sa-l faca. Ce pot face pt a radia masina,in lipsa actelor(am copii legalizate doar),a recupera datoriile si a nu mai platii impozit pe viitor? Am inteles ca se plateste impozit chiar daca este radiata si nu se prezinta o adeverinta de dezmembrare sau de la fier vechi. Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: brebanmarius , utilizator 08:50, 14 Aprilie 2014
Depuneti la Primaria la care aveti masina inregistrarata contractul de vanzare-cumparare si acestia va vor radia din evidenta la impozit.


Cu stima!
Ultima modificare: Duminică, 13 Aprilie 2014
Roland Mindrila, Avocat
Incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti in fapt si in drept bunul mobil ca urmare a instrainarii acestuia-faceti dovada cu documentul incheiat intre parti
In baza declaratiei notariale si a cererii de radiere,autoritatea fiscala va dispune radierea auto de pe rol fiscal dupa achitarea eventualelor debite in evidenta
Buna,deci tot eu trebuie sa achit debitul restant,chiar daca masina este la respectivul de 8 luni? multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere masini joco21 joco21 Am si eu o intrebare?Anul trecut am vandut o Dacia 1400 fara contract de vanzare-cumparare.Acuma la data 26-Mai a expirat Itp-uri si na cautat nimeni ca vrei ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism Madalina388 Madalina388 Am o problema mai ciudata... Fiica mea, a mostenit in urma decesului tatalui ei un autoturism care exista doar in acte. Acel autoturism (Dacia 1300 veche de ... (vezi toată discuția)
Cum pot radia fiscal masina? weedmastersr weedmastersr Buna ziua, Am nevoie un sfat cu privire la cum as putea radia o masina. In urma cu cativa ani cand exista taxa de mediu am cumparat o masina doar cu ... (vezi toată discuția)