Buna,am vandut un autoturism pe baza unui contract de vanzare-cumparare,de mana,semnat de un martor. Persoana careia am vandut (anul trecut),nu doreste sa se prezinte la notar pt. a incheia un contract de comodat(daca bine spun) si nici nu vrea sa plateasca impozitul cuvenit pt acesta. Actele ( carte+ certificat) sunt la respectivul deoarece era expirat ITP-ul si a vrut sa-l faca. Ce pot face pt a radia masina,in lipsa actelor(am copii legalizate doar),a recupera datoriile si a nu mai platii impozit pe viitor? Am inteles ca se plateste impozit chiar daca este radiata si nu se prezinta o adeverinta de dezmembrare sau de la fier vechi. Multumesc anticipat.
Incheiati declaratie notariala pe proprie raspundere ca nu mai detineti in fapt si in drept bunul mobil ca urmare a instrainarii acestuia-faceti dovada cu documentul incheiat intre parti
In baza declaratiei notariale si a cererii de radiere,autoritatea fiscala va dispune radierea auto de pe rol fiscal dupa achitarea eventualelor debite in evidenta
Radiere masini
joco21
Am si eu o intrebare?Anul trecut am vandut o Dacia 1400 fara contract de vanzare-cumparare.Acuma la data 26-Mai a expirat Itp-uri si na cautat nimeni ca vrei ... (vezi toată discuția)