avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... test
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

test

buna ziua!
am o intrebare in legatura cu un test de paternitate.urmeaza sa nasc iar tatal copilului este cetatean neamt si nu mai vrea sa recunoasca copilul.cand o sa se faca testul de paternitate unde va trebui sa il fac? in germania sau in romania?

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:04, 19 Februarie 2011
cami19762003 a scris:

buna ziua!
am o intrebare in legatura cu un test de paternitate.urmeaza sa nasc iar tatal copilului este cetatean neamt si nu mai vrea sa recunoasca copilul.cand o sa se faca testul de paternitate unde va trebui sa il fac? in germania sau in romania?

va multumesc!

Dv.s unde veti naste si unde domiciliati? Daca nu vrea sa recunoasca copilul de bunavoie atunci va trebuie sa il chemati in tribunal.
Va fi dificila procedura.
Daca se va afla in Germania testul va trebui facut in Germania in ceea ce il priveste pe tata.

avocat Claudiu Lascoschi
eu am domiciliul in romania si tot aici vreau sa nasc.avocatul din germania mi-a spus sa ii trimit o copie dupa certif de nastere al copilului cand o sa il am. il va da in judecata , dar ma ingrijoreaza locul unde va trebui facut testul de paternitate. este posibil sa il fac in romania si apoi rezultatele sa fie trimise in germania?

Va multumesc!
In ceea ce priveste testul, daca va veti judeca in Germania, toate analizele medicale vor trebui facute acolo.
Nu stiu daca se vor lua in seama de medicii legisti germani testele facute de medicii romani.In mod normal asa ar trebui sa fie, adica sa se ia in seama.

Ar trebui sa intrebati avocatul german si eventual sa va informati si la IML in Romania.
Nu vad de ce sa nu se ia in seama testele de la noi.Doar suntem in UE,nu ?????

Alte discuții în legătură

Despre paternitate Calin2130 Calin2130 Buna ziua.Speta este in felul urmator: Femeia are o relatie amoroasa si ramane insarcinata cu respectivul,dar afla dupa ce nu mai sunt impreuna.Copilul este ... (vezi toată discuția)
Paternitate copil cris_13 cris_13 buna, am o mare nelamurire legata de recunoasterea paternitatii fiicei mele, in varsta de 10 luni. tatal nu a recunoscut fata, iar acum am vorbit cu o avocata, ... (vezi toată discuția)