buna ziua!
am o intrebare in legatura cu un test de paternitate.urmeaza sa nasc iar tatal copilului este cetatean neamt si nu mai vrea sa recunoasca copilul.cand o sa se faca testul de paternitate unde va trebui sa il fac? in germania sau in romania?
Instanta din Germania ar trebui sa dispuna ca testul pentru mama si copil sa se faca in Romania, urmand ca testul pentru tata sa se faca in Germania, pentru ca, apoi, institutia de medicina legala din Germania sa concluzioneze in expertiza sa.
Poate exista posibilitatea ca mostrele ADN sa fie recoltate de medicii legisti romani urmand sa fie trimise acolo si testul sa fie facut de medicii germani.
Daca procesul s-ar fi desfasurat in Romania nu m-ar fi mirat ca instanta romana sa vrea ca testul si pentru tata sa fie efectuat tot de medicii romani...
Despre paternitate
Calin2130
Buna ziua.Speta este in felul urmator:
Femeia are o relatie amoroasa si ramane insarcinata cu respectivul,dar afla dupa ce nu mai sunt impreuna.Copilul este ... (vezi toată discuția)
Paternitate copil
cris_13
buna, am o mare nelamurire legata de recunoasterea paternitatii fiicei mele, in varsta de 10 luni. tatal nu a recunoscut fata, iar acum am vorbit cu o avocata, ... (vezi toată discuția)