avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general compensare datorii intre 2 societati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

compensare datorii intre 2 societati

daca soc.X are datorie la soc.Y 4500 ron, iar soc Y are datorie la soc.X 15.000 ron, si daca X plateste datoria cu chitanta , se mai face ordin de compensare si se raporteaza la imi?
- este obligatoriu raportarea tuturor datoriilor mai mari de 10.000 ron si mai vechi de 30 zile la imi?
Cel mai recent răspuns: andrei44 , utilizator 18:17, 20 Februarie 2011
expro a scris:

daca soc.X are datorie la soc.Y 4500 ron, iar soc Y are datorie la soc.X 15.000 ron, si daca X plateste datoria cu chitanta , se mai face ordin de compensare si se raporteaza la imi?
- este obligatoriu raportarea tuturor datoriilor mai mari de 10.000 ron si mai vechi de 30 zile la imi?

Atentie, a spus asa: "si daca X plateste datoria cu chitanta, se mai face ordin de compensare?"

Si raspunsul este NU. Raspunsul pe care l-am postat este corect. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordine de compensare mdogaru27@yahoo.com mdogaru27@yahoo.com Buna ziua! Se poate face compensare intre doua firme pentru facturi mai mari de 10000 lei cu scadenta depasita, fara a apela la serviciul de compensare IMI? ... (vezi toată discuția)
Compensare dena71 dena71 De la firma X am cumparat marfa, la randul meu eu i-am vandut niste mijloace fixe. Am posibilitatea de a efectua compensatie? (vezi toată discuția)
Ordine de compensare Flori David Flori David Este obligatoriu ca pentru o compensare intre 2 firme, ambele sa initieze ordine de compensare? Daca initiaza doar o societate si se mentioneaza pe verso atat ... (vezi toată discuția)