avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ca propietar de centrala termica de apartament sunt ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ca propietar de centrala termica de apartament sunt jecmanit de doua ori datorita legilor aberante existente.

cele doua modalitati de jecmanire a celor cu CT sunt:
1. Faptul ca trebuie sa contribuim la creerea fondului de subventionare a gigacaloriei.
2. Contributia la plata unor sume de bani (destul de importante) pe care le stabileste o intreprindere cu care eu nu am nici-un fel de relatie contractuala.
Trebuie sa platesc 23 lei (la 2 camere) in conditiile in care prin apartamentul meu nu trece nici-o teava, in partile comune nu sunt calorifere, iar cu pierderile lor de la subsol nu stiu ce legatura am eu, daca stau la etaj 3 (poate ar trebui sa platim si pierderile de pe strada, deoarece in drum spre casa intalnim si asemenea tevi).
Poate cineva sa spuna ce trebuie facut sa nu mai platim noi cei care nu avem nici-o relatie cu incalzirea comuna toate pierderile si slabul randament al acestui sistem?
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 16:42, 3 Martie 2011
Convingeti-i pe vecinii dumneavoastra sa se debranseze toti de la sistemul centralizat. Sa-si instaleze toti CT de apartament si fiecare va plati exact cat consuma.
Acest topic ar trebui mutat in sectiunea despre asociatii proprietari.
crede.ma nu numai in romania e asa. in italia cei care au centrale autonome platesc 25% din ceea ce ar trebui platit de cei care nu au centrale din acelasi bloc. deci participa la ceea ce nu consuma. am vrut europa ? acum ne aliniem si la aberatiile ei.cu respect.
Nu va opreste nimeni sa contractati o firma autorizata si sa va evalueze ce procent din consumul total trebuie platiti pentru spatiile comune. Astfel veti plati mult mai aproape de adevar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce sa platesc caldura daca am centrala si tevile sunt izolate? filaret filaret M-am mutat in primavara intr-un apartament si am vazut ca fostul proprietar platea 30-35 Ron pt. caldura. Tevile sunt izolate sau mai bine zis taiate ca nu se ... (vezi toată discuția)
Nu vreau sa mai platesc caldura. Nikia Nikia Am Centrala de apartament, locuiesc la etaj 3, nu avem calorifere pe casa scarii, nu am tevi de la sistemul de incalzire in apartament si totusi platesc 22 ... (vezi toată discuția)
Plata energiei termice chiar daca ai centrala de apartament codreanud codreanud cred ca ORDIN nr. 255 /2006 este un abuz.Nimeni pe lumea asta nu poate fi obligat sa plateasca un serviciu de care nu beneficiaza.personal stau la et4 intr-un ... (vezi toată discuția)