Va rog ajutai sa inteleg, mentionez ca nu avem nici un fel de rate la banci, nicila casa, nici la masina, nici alte credite, nici nu am girat pe nimeni, doar din cate imi amintesc prin 2006 o amenda de circulatie de 50 ron care nu am platit-o, deoarece mi-a ajuns in plic acasa prin februarie 2007 Eu nu am primit nici o lamurire, am sunat peste si la Prchet, si la Oficiul de cadastru sa aflu cauza, nu mi-a spus nimeni, doar ca trebuie sa fac o cerere sa mi se dea o copie a ordonantei.
Va rog sa-mi spuneti care sunt situatiile in care se pune sechestru pe imobil si care nu.
Am primit o comunicare de la OFICIUL DE CADASTRU SI PUBLICITATE IMOBILIARA BUCURESTI SECTOR4, o Incheiere "Asupra cererii introduse de Directia Generala a Municipiului Bucuresti privind inscrierea in cartea funciara in baza act ORDONANTA nr. Dosar 2897/P/2009/30.07.2010 emis de MINISTERUL PUBLIC PARCHETUL DE PE LANGA JUDECATORIA SECTORULUI 4 BUCURESTI, vazand referatul asiastentului registrator, in sensul ca nu exista piedici la inscriere, fiind indeplinite conditiile prevazute de art48 din legea7/1996.
DISPUNE:
Admite NOTAREA dreptului de SECHESTRU asupra imobilului cu nr cadastral....
situat in ....................inscris in Cartea Funciara cu nr......a localitatii Bucuresti sect4 la Pl/1 in favoarea lui Ministerul Public de pe langa Judecatorai sectorului4 Bucuresti, cu sarcini: SECHESTRU pana la concurenta valorii de 55.209 lei, la Plll/1.
Prezenta se va comunica:DIRECTIA GENERALA DE POLITIE A MUNICIPIULUI BUCURESTI
Cu drept de reexaminare in termen de 15 zile de la comunicare, care se depune la Oficiul de cadastru si Publicitate imobiliara, se inscrie din oficiu in cartea funciara si se solutioneaza de catre registratorul sef.
Luni va trebui sa merg sa vad despre ce este vorba , dar unde???????????????
La Prchetul de pe langa judecatoriea sector 4????
Cel mai recent răspuns:
ili47 , utilizator
15:46, 30 Martie 2011