avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lipsa comunicarii unei hotarari/decizii judecatoresti
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lipsa comunicarii unei hotarari/decizii judecatoresti

Sunt intr-un proces de litigiu de munca, si prin toate etapele procedural procesuale mi se refuza comunicarea hotararilor/deciziilor cat si a incheierilor de sedinta.
Am facut numearoase cereri pentru eliberarea acestora (platind taxele de timbru pentru acestea) si mi se refuza eliberarea lor.
Daca ma prezint la Grefa, mi se refuza accesul la propriul Dosar.
Ce as putea sa mai fac ?
Am deschis procedura de Contencios administrativ si se intampla acelasi lucru.
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2011
nmgaby21, utilizator
Cel mai recent răspuns: nmgaby21 , utilizator 17:23, 19 Februarie 2011
Depuneti o sesizare la CSM - Inspectia judiciara, in acest sens.
Email: inspectie@csm1909.ro
ceea ce am și făcut...un răspuns de tip pilot...
nu m-au luat în seamă, ca și cum aș fi făcut recurs la ei, cu toate că le-am menționat că nu solicit să intervină în actul de justiție ...
și mai vreau să zic că și cei de la ICCJ fac aceeași chestie
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2011
nmgaby21, utilizator
Incercati o sesizare la Corpul de Control al Ministrului Justitiei ...
vă mulțumesc, asta am și făcut :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedieri ilegale marianmarian marianmarian Pentru ca la patron cativa salariati au cerut salarii dupa munca pe care o depun cf CC MUNCA LA NIVEL NATIONAL patronu din hunedoara cu relatii la bucuresti a ... (vezi toată discuția)
Raportul unei inspectii judiciare Catalin cata Catalin cata In momentul incheierii unei inspectii judiciare la cererea unei persoane fizice se va putea elibera respectivei persoane raportul final cu concluziile si ... (vezi toată discuția)
Cum fac plangere penala la csm impotriva completului de judecata? picsipoc picsipoc Am avut o sentinta irevocabila pentru repartizarea unei locuinte ANL prin care instanta a hotarat [b]mentinerea pe listele eligibile pana la data ... (vezi toată discuția)