avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort !!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort !!!

Am divortat acum 6luni,la care am o hotarire de divort definitiva si irevocabila,am de asemenea si un copil minor care mi-a fost incredintat mie dar in hotarire nu este mentionat nimic unde ca tatal ar avea dreptul sa-si viziteze copilul in schimb el ma deranjeaza mereu cu motivul ca are dreptul sa-si vada copilul,unde trebuie sa ma adresez ca el sa nu ma mai deranjeze vazind ca la tribunal nu si-a cerut un program de vizita ????????????? va multumesc!!!!!:(:(
Cel mai recent răspuns: ramurica , utilizator 22:05, 19 Februarie 2011
nu aveti unde sa va adresati , ca are dreptul ca tata de a-si vedea copilul. daca ii ingraditi acest drept, va cere un program in instanta
cred ca ar fi mai bine un program de vizita,nu sa ma deranjeze el cind vrea,vreau sa mentionez ca el este o persoana care consuma foarte mult alcool ,sper ca ma intelegeti iar aceste dorinte de asi vedea fiul le are cind e in stare de ebrietate
Parintele caruia nu i se incredinteaza minorul, are dreptul potrivit art.43 al.3 c.fam.sa vegheze la cresterea si educarea minorului si sa pastreze legaturi personale cu minorul.
Prin urmare, pentru ca vorbim de un drept prevazut de lege, fie va intelegeti cu tatal minorului asupra unui program de vizitare al minorului, fie acesta in cazul in care ii veti interzice vizitarea minorului, va putea solicita stabilirea unui program de vizitare al acestuia pe cale judecatoreasca.
Ultima modificare: Vineri, 18 Februarie 2011
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
daca vine la dvs cu scandal, chemati politia.
Adevarul este ca si daca nu vine cu scandal,daca e beat ce exemplu poate sa fie pentru copil?Tata,tata dar ...eu zic ca e mai bine sa va adresati instantei si sa fixati ore de vizita in prezenta dvs.sau a unui asistent din partea protectiei copilului pentru ca se pot intampla si tragedi,asa ca mai bine evitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de vizitare madalinasia madalinasia Am o intrebare legata de dreptul pe care il poate avea tatal de a vedea copilul. Cat de rare se pot stabili aceste vizite avand in vedere ca: - acum copilul ... (vezi toată discuția)
Plangere directia pentru protectia copilului liviaspirea liviaspirea Buna seara. am fost csatorita 6 ani , am un copil si sunt divortata. de 1 luna am primit hotararea de divort definitiva si irevicabila fara dreptul de ... (vezi toată discuția)
Poate tatal,baut fiind, lua copilul sa doarma la el? anknoel anknoel Buna seara, as dori sa stiu ce pot face in cazul in care tatal aflat sub influenta alcoolului vrea sa ia copilul la el(mentionez ca avem custodie comuna iar ... (vezi toată discuția)