Buna seara. am fost csatorita 6 ani , am un copil si sunt divortata. de 1 luna am primit hotararea de divort definitiva si irevicabila fara dreptul de vizitare al tatalui. Acesta vine fara sa anunte la resedinta mea si a copilului facand scandal sub pretextul ca doreste sa-l viziteze.
Cum pot face o plangere la protectia copilului ptr. a nu se mai intampla aceste lucruri si a interziceaceste vizite deoarece dupa plecarea lui , copilul sufera tulburari de comportament .
Deasemenea am descoperit pe niste site-uri de adulti (matriminiale ) poza lui inpreuna cu a copilului , acolo el solicitand gasirea unei partenere.
v-am spus si pe celalat topic care l-ati creat ca puteti face o plangere la politie si apoi la protectia copilului ca sa terminati problema cu siteurile de adyulti.
ca sa il opriti sa-l viziteze, este IMPOSIBIL deoarece el va poate face actiune in instanta pt stabilirea programului de vizita. nu e cazul sa-l inraiti si sa nu-l mai primiti la copil ca acest drept si-l va lua rapid printr-o hotarare.
actiunea aceasta de a-l ingradi pe tata ca sa nu-l viziteze pe copil, poate fi in defavoarea dvs in cadrul procesului care tatal il va initia.
Atat timp ce nu a fost stabilit un program de vizitare minor, nu sunteti obligata sa-l primiti in casa sau sa plece copilul cu el. In situatiua in care vine si provoaca scandal, anuntati politia.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Recuperare copii
miruna29
Buna ziua! va scriu in numele unei cunostinte:
sot -sotie : relatie degradata de 5 ani fara comunicare si ulterior cu separarea partenerilor in mod tacit ... (vezi toată discuția)