avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... plangere directia pentru protectia copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

plangere directia pentru protectia copilului

Buna seara. am fost csatorita 6 ani , am un copil si sunt divortata. de 1 luna am primit hotararea de divort definitiva si irevicabila fara dreptul de vizitare al tatalui. Acesta vine fara sa anunte la resedinta mea si a copilului facand scandal sub pretextul ca doreste sa-l viziteze.
Cum pot face o plangere la protectia copilului ptr. a nu se mai intampla aceste lucruri si a interziceaceste vizite deoarece dupa plecarea lui , copilul sufera tulburari de comportament .
Deasemenea am descoperit pe niste site-uri de adulti (matriminiale ) poza lui inpreuna cu a copilului , acolo el solicitand gasirea unei partenere.

va multumesc ptr, timpul acordat
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 09:22, 7 Noiembrie 2009
v-am spus si pe celalat topic care l-ati creat ca puteti face o plangere la politie si apoi la protectia copilului ca sa terminati problema cu siteurile de adyulti.
ca sa il opriti sa-l viziteze, este IMPOSIBIL deoarece el va poate face actiune in instanta pt stabilirea programului de vizita. nu e cazul sa-l inraiti si sa nu-l mai primiti la copil ca acest drept si-l va lua rapid printr-o hotarare.
actiunea aceasta de a-l ingradi pe tata ca sa nu-l viziteze pe copil, poate fi in defavoarea dvs in cadrul procesului care tatal il va initia.

av.m.vasilescu
Atat timp ce nu a fost stabilit un program de vizitare minor, nu sunteti obligata sa-l primiti in casa sau sa plece copilul cu el. In situatiua in care vine si provoaca scandal, anuntati politia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare copii miruna29 miruna29 Buna ziua! va scriu in numele unei cunostinte: sot -sotie : relatie degradata de 5 ani fara comunicare si ulterior cu separarea partenerilor in mod tacit ... (vezi toată discuția)
Program de vizita ionelaagapie ionelaagapie Buna ziua...daca sunt divortata de 2ani jum,cu un copil de 4ani,care in tot acest timp tatal copilului l a vizitat de 3 ori,si de 2 ori in prezenta mea...vine ... (vezi toată discuția)
Stabilirea in alta tara cu copilul minor fara acordul celuilat parinte yzabela yzabela Buna seara , intentionez sa plec in Anglia sa lucrez am o oferta de contract de luna viitoare , sunt divortata de 3 ani fostul sot este stabilit in Italia unde ... (vezi toată discuția)