avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 18
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 18

Buna seara,
As vrea sa stiu daca exista un text de Lege care sa precizeze daca Legea 18 prin care cineva obtine un teren poate fi modificata de o Lege ulterior aparuta in sensul ca cea noua poate modifica partial sau total dreptul de proprietate asupra terenului in cauza obtinut pe Legea 18.
Cel mai recent răspuns: motraux , utilizator 20:12, 18 Februarie 2011
legea 247 completeaza dispozitiile legii 18/1991. dvs vi s-a anulat titlul de proprietate?
Legea 18 a suferit de-a lungul timpului mai multe modificari.
Ati putea da mai multe detalii? Eventual sa prezentati speta...
Pot interveni modificari de la caz la caz!
Nu s-a anulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate absoluta titlu proprietate emil6702 emil6702 Buna seara! Sunt amenintat ca voi fi chemat in judecata de un alt mostenitor pt declararea nulitatii absolute a titlului de proprietate deoarece mama mea nu ... (vezi toată discuția)
Nulitate titlu de prprietate Roxana alina  Stancu  Roxana alina Stancu Buna ziua. 4 din 6 descendenti au obtinut Titlu de proprietate in 1999 Pt un teren in baza Lg 18/1991. Acum in 2012 ceilalti 2 descendenti pot cere anularea ... (vezi toată discuția)
Titlu de propietate oanitaa oanitaa In anul 2008 am obtinut o suprafata de teren in baza legii fondului funciar nr 18/1991 ale legii nr 1/2000 si ale legii nr 247/2005 cu modificarile ulterioare ... (vezi toată discuția)