avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... radiere remorca auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

radiere remorca auto

Tatal meu a decedat de curand.
Pe certificatul fiscal pentru succesiune emis de circa financiara exista si o remorca a carei talon nu l-am gasit, despre care nu stiu unde se afla si nu-i cunosc nici numarulde inmatriculare.
Cum procedez sa o radiez de pe rolul fiscal, fiindca nu doresc sa o preiau si sa platesc impozit pentru un bun pe care nu il am.
Cel mai recent răspuns: Livia Costescu , utilizator 19:15, 22 Februarie 2011
Din pacate va trebui sa aflati ce e cu ea ... teoretic la dosarul fiscal ar trebui sa gasiti numarul de inmatriculare ... verificati la Serv Inmatriculari daca mai e in circulatie ... poate a fost deja radiata ...caz in care ar putea sa va dea o copie a certificatului de radiere cu care o puteti radia din rolul fiscal.
Daca nu a fost radiata si trebuie sa o radiez eu, trebuie sa o trec mai intai in certificatul de mostenitor? Daca da, cum poate fi mentionata in certificat, fiindca nu am actele ei?
multumesc.
Ultima modificare: Marți, 22 Februarie 2011
Livia Costescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate radia o masina de mine in urmatorul caz? silesax silesax este posibila radierea unei masini pe care am cumparato (un aro cu motor de bv) cu acte in regula dar careia nu vreau sa duc actele pina la capat de catre ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism la politie corad corad Buna ziua, dupa cum spune si titlul, vreau sa vand un autoturism, cunosc procedura de radiere la administratia fiscala, dar legea este atat de vaga cu privire ... (vezi toată discuția)
Radierea unui autoturism din circulatie - conditii, documente necesare Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Accesand link-ul de mai jos puteti citi articolul \"Cum se radiaza un autoturism - Ghid practic\", articol scris de redactorul Avocatnet.ro Roxana ... (vezi toată discuția)