avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... girant
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

girant

acum cinci ani am girat pe cineva la o banca . nu am proprietati pe numele meu sunt pensionara ce se intimpla daca persoana nu-si achita creditul? se atinge de pensia mea?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:22, 19 Februarie 2011
nu puteti renunta la calitatea de girant decat cu acordul creditorului si daca debitorul are cu cine sa va inlocuiasca .
daca sunteti casatorita cu debitorul si banii i-ati folosit in comun, in cadrul partajului sotul poate cere sa platiti si dvs acest credit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant bun de plata AnisoaraMoldoveanu AnisoaraMoldoveanu Am girat pe sotul unei amice pentru un imprumut de 20000 RON la un CAR. Suntem 5 giranti, dar nu ne cunoestem intre noi. Dupa 6 luni el nu a mai platit, ... (vezi toată discuția)
Anulare contract girant MCC MCC Am girat o colega de serviciu pentru obtinerea unui imprumut de la un CAR. X-(Am constatat ca ne-a inselat, atat pe noi, cat si Car-ul, deoarece nu ne-a spus ... (vezi toată discuția)
Problema girant Madalina.puc Madalina.puc Buna ziua. Am si eu nevoie de un sfat. Tocmai am girat pe cineva pentru un imprumut si la cateva zile am aflat ca as putea contracta un credit insa acum suma ... (vezi toată discuția)