avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intabulare CASA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intabulare CASA

Casa pe care o construiesc cu autorizatie de constructie pe un teren proprietatea mea poate sa fie intabulata pe numele unicului mostenitor(fiul)?
Cel mai recent răspuns: irinuca21 , utilizator 14:09, 21 Februarie 2011
Casa va fi intabulata pe numele detinatorului AC
Ar mai fi o solutie...daca casa este inca in curs de executie...faceti contract de vanzare cumparare intre dvs si fiul dvs pt teren in care se specifica ca se transfera toate drepturile si obligatiile din aut de constructie obtinuta, inclusiv avizele ......dupa care cand va fi gata casa aceasta va fi receptionata pe numele fiului dumneavoastra..la fel si certificatul de rol fiscal va fi scos pe numele lui si automat va putea fi intabulata pe numele lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate construi pe proprietatea altcuiva cu acordul sau? bugsy_io bugsy_io Buna ziua! Am o parcela de teren pe numele meu si doresc sa le construiesc socrilor o locuinta. Normal dupa bunul mers al lucrurilor ar trebui sa fac ... (vezi toată discuția)
Teren + casa dor_ados dor_ados buna ziua.Am cumparat un teren cu o casa batraneasca cel ce a vandut avea titlu de proprietate pe teren dar pe casa nu iar cei de la cadastru specificau ca se ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere cu parintii ContSters205215 ContSters205215 Buna ziua As dori o lamurire pentru urmatoarea situatie: casa care am inceput sa o construiesc in anul 2008 este gata si am ajuns sa finalizez actele pentru ... (vezi toată discuția)