Buna ziua
As dori o lamurire pentru urmatoarea situatie: casa care am inceput sa o construiesc in anul 2008 este gata si am ajuns sa finalizez actele pentru luarea in folosinta. Intrebarea mea este cum pot sa intabul aceasta casa pe numele meu sau al fiului meu vind in vedere cele mentionata mai sus. Multumesc
reveniti cu lămuri. nu se înțelege exact ce doriți. dacă ați construit există o autorizație de construcție pe numele cuiva. până la întabulare acea autorizație face dovada dreptului de proprietate. întabularea se face pe acel nume. dar ce legătură are titlul - contract de întreținere cu părinții?
in anul 2002 am inchieiat cu parintii mei un contrcat de intretinere asupra anui teren de 410 mp si a unei casa care se afla pe acel teren. In anul 2005 tata meu a decedat iar in casa a ramas mama sa locuiasca iar in anul 2008 am inceput sa construiesc o casa pe acel teren iar acum casa este terminata. Nelamurirea mea este urmatoarea intabularea acestei casa pe numele cui se face pentur ca eu am construit aceasta casa precum si toata documentatia este pe numele meu
Intabularea se face cu specificare ca in urma decesului tatalui am construit aceasta casa pe partea care imi revine din contract?
multumesc