avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale import mobila turcia
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

import mobila turcia

buna ziua
vreau sa fac un import din turcia de mobila si vreau sa stiu daca trebuie sa fac un contract obligatoriu cu firma respectiva si daca are o valoare juridica acest contract si daca pot fi trasi la raspundere in caz de plata de catre beneficiar si nelivrare de catre furnizor.
se poate face plata conform facturii proforme?
este legal?sa vina cu factura fiscala la livrare?

Cel mai recent răspuns: sabina492005 , utilizator 09:25, 20 Februarie 2011
va rog frumos imi raspunde cineva?e foarte important pt mine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O factura pro forma emisa constituie obligativitatea din partea ... GPopax GPopax O factura pro forma emisa constituie obligativitatea din partea emitentului de a respecta datele inscrise in ea respectiv pretul produsului comandat chiar ... (vezi toată discuția)
Produse comandate si livrate partial Bijou_Nicolae Bijou_Nicolae Buna ziua, În data de 09.01.2020, in calitate de persoană fizica, am comandat prin intermediul e-mail-ului, mai multe produse , de la o societate ... (vezi toată discuția)
Ajutor - refuz livrare marfa achitata integral AntoanelaC AntoanelaC Buna ziua, Am avut un contract de livrare si montaj parchet incheiat intre o societate comerciala si firma la care lucrez. Colaborarea dura de ceva timp, ... (vezi toată discuția)