avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 976 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Probleme cu Banca
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Probleme cu Banca

In 2009 unchiul meu a facut inprumut la banca ptr. nevoi personale! El locuind singur,matusa este decedata de 5 ani,iar copilu lui ,adica varul meu, locueste in alt oras, Anul acesta unchiul meu a decedat din cauza boli lui de diabet,am fost la banca si am depus certificatu de deces,dar ei nu au luat in considerare si au zis ca suntem buni de plata ,si au trimis dosaru la recuperatori!Dar asigurarea, care a oprit o groaza de bani ,care este facuta pe deces !Ei zic ca nu este buna si trebue sa platim! PAI CUM SA PLATIM ,AM LUAT NOI BANI!pai banca cand ia dat inprumutu la obligat si cu asiguraea ca avea 62 de ani si stiau ca la varsta asta nai cum sa fii sanatos ,dar nu iau explicat sai faca asigurae si pentru boli, au facut numai ptr. deces!Normal ca aveau interes ca avea pensia mare`. CE PUTEM FACE ! VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: dumitru1 , utilizator 01:41, 20 Februarie 2011
Luati legatura cu un avocat care sa se uite pe actele dvs. In principiu, cand se incheie un contract de imprumut cu o banca se face si o asigurare de viata. Din acest motiv, la deces ar trebui ca aceasta sa inlocuiasca plata ratelor catre creditor (banca). Poate este incheiat un alt tip de asigurare, de aceea va sfatuiesc sa contactati un avocat specializat in astfel de probleme, care sa se uite si sa analizeze atent actele pe care le detine varul dvs.
Trebuie de vazut care erau clauzele contractului de asigurare (ex: nu acopera decesul din cauza unor boli, in speta diabetul etc si daca la vremea incheierii contractului unchiul figura in baza de date a unui spital ca fiind bolnav de diabet.)
in acea perioada figura cu boala respictiva dar nu stim dece banca nu ia cerut o fisa medicala prin care sa constate boala si apoi se facea asigurarea. ptr. ca la varsta lui sigur avea ceva, nu acordam credit pe ochi frumosi! nu?#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit garantat cu asigurare de viata lipsa_id lipsa_id UN unchi de al meu a incheiat cu o banca un contract de credit bancar pentru persoane fizice, unde nu i s-a cerut nici girant, nici ipoteca ci girarea in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, tatăl meu care a decedat recent, avea un credit de ... Sorinelol Sorinelol Buna ziua, Tatăl meu care a decedat recent, avea un credit de nevoi personale cu asigurare la BCR. După deces am pus la dispoziție asiguratorului toate ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru sotia si copilul supravietuitori alina_puff alina_puff Buna ziua am o intrebare unchiul meu a decedat in urma unei boli cumplite cancer pulmonar si alte complicati am inteles ca copii pot benificia de o ... (vezi toată discuția)