avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... procura
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

procura

Buna ziua!
Socrul meu a facut o procura pentru soacra-mea prin care ea poate incheia si semna in locul lui pentru un contract de intretinere cu uzufruct viager cu noi.
Analizand mai bine situatia si datorita unor circumstante ne-am razgandit si am dori un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere.

Poate ea sa semneze actul daca in procura scrie ca e pentru contract de intretinere cu uzufruct viager, fara sa facem alta procura?

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 12:30, 19 Februarie 2011
buna ziua,
in acest caz ar trebui refacuta procura in sensul precizarii actului care se doreste a fi incheiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament in favoarea unuia dintre frati maratia maratia Buna seara, as dori sa ma ajutati in obtinerea unei solutii cat mai bune in rezolvarea unei probleme. Am sa va expun cat pot mai pe scurt o situatie care mie ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare uzufruct viager georgedoru georgedoru Buna ziua. Am problema cu un contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager. Socrii mei ne-a facut acte de vanzare cumparare in urma cu cativa ani pe ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil Nico Trupoiu Nico Trupoiu Buna seara,sunt intr-o situatie complicata.Am act de vanzare-cumparare pe casa socrilor mei.In acest moment mai traieste doar soacra mea care are ... (vezi toată discuția)