Buna ziua,
Am avut mai multe tentative de divort nereusite, din care s-a stabilit pensia alimentara pentru cei doi copii care au fost evident incredintati mamei. Acum doresc sa fac o noua actiune de divort, din culpa comuna, dar cum o formulez tinand cont de cele de mai sus?
Astept un raspuns grabnic si competent.
Multumesc.:(
dvs va este usor sa spuneti sa consult un avocat dar am avut trei avocati si doua procese intinse mai mult de doi ani si multi bani si timp pierdut.
incerc cu sprijinul dumneavoastra sa depun un nou dosar, mai ales tinand cont ca sant despartit in fapt de mai mult de 4 ani si am o relatie de 3 ani cu o alta femeie.
va multumesc daca ma sprijiniti.
pai daca nu ati divortat cu s-a stabilit pensia alimentara ?
de catre cine ?
cu ce va incalzeste din vina cui sa se pronunte divortul ?
important este sa divortati ,sa platiti pensia alimenatra copiilor,sa faceti si partajul daca e cazul .
poate lucrurile sunt mai complicate insa tinand cont ca sunteti 2 oameni maturi si ca nu mai sunteti impreuna de 4 ani cred ca prin discutii se poate divorta foarte usor si chiar si din culpa comuna.
daca nu mai aveti dosar de divort pe rol si daca nu cumva s-a judecat si solutionat divortul atunci mergeti si depuneti cerere de divort in trei exemplare ,taxa de timbru de 39 lei si timbru judiciar de 1 leu .
cererea trebuie sa contina motivele care l;e-ati expus mai sus si banuiesc ca ati mai citit o cerere de divort ca sa aveti o parere.
daca discutati cu cea de care divortati lucrurile vor fi foarte simple si nu o sa aveti nevoie nici de avocati.
succes
care a fost problema in acele procese, de ce nu ati divortat ? v-a fost respinsa cererea sau ati renuntat ?
daca vrea si sotia sa divorteze, puteti divorta prin acord in instanta.
Divort
Lala46
Buna ziua
El are o amanta de 3 ani si a depus actele de divort. Eu nu am bani de avocat, societatea la care lucrez este intr-o situatie financiara grea, are ... (vezi toată discuția)