avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort din culpa comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort din culpa comuna

Buna ziua,
Am avut mai multe tentative de divort nereusite, din care s-a stabilit pensia alimentara pentru cei doi copii care au fost evident incredintati mamei. Acum doresc sa fac o noua actiune de divort, din culpa comuna, dar cum o formulez tinand cont de cele de mai sus?
Astept un raspuns grabnic si competent.
Multumesc.:(
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 13:27, 2 Martie 2011
Doamna este de acord dar ma santajaza cu copii si cu bunurile comune ( casa, masina, etc.) si anume: doreste tot (casa, masina, lucruri si copii)
Refuza sa fie de acord cu divortul stiind ca se respinge cauza atat cat se judeca la Racari si spune ca va fi de acord daca las totul pe numele ei sau al copiilor, dar ia sa administreze totul. Este ridicol, dar a inceput bine, a mutat fata de 5 ani la mama ei si acolo merge la gradinita iar eu o vad din an in paste, deoarece sant amenintat de rudele ei sa nu trec pe acolo si nici nu incerc, mai ales ca se afla o comunitate mare de rromi in acel sat si risc sa nu mai ajung teafar inapoi.
Deci... mai formulez o cerere si mai fac o incercare...
Alta solutie decit cea aratata de domnii avocati,nu cred sa aveti.Totusi,incercati sa va convingeti sotia ca nu este o solutie benefica pentru copii,in ai indeparta de dvs.Tensiunile dintre parinti,fac rau copiilor si asta nu numai pe moment,pot avea influente pe termene lungi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort din culpa comuna snowwhite snowwhite as avea nevoie de ajutor... as vrea sa depun actele pentru divort, dar am nelamuri in ceea ce priveste formularea cererii de divort.este vorba despre un ... (vezi toată discuția)
Divort Lala46 Lala46 Buna ziua El are o amanta de 3 ani si a depus actele de divort. Eu nu am bani de avocat, societatea la care lucrez este intr-o situatie financiara grea, are ... (vezi toată discuția)
Divort - cauza infidelitate . ce se intampla cu copilul ? DionaDiana DionaDiana Va rog sa ma ajutati cu o parere avizata daca puteti. In cazul unei casatorii de 6 ani in care sotul inseala , cum va decurge divortul ? Sotia a vorbit ... (vezi toată discuția)