avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort din culpa comuna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort din culpa comuna

Buna ziua,
Am avut mai multe tentative de divort nereusite, din care s-a stabilit pensia alimentara pentru cei doi copii care au fost evident incredintati mamei. Acum doresc sa fac o noua actiune de divort, din culpa comuna, dar cum o formulez tinand cont de cele de mai sus?
Astept un raspuns grabnic si competent.
Multumesc.:(
Cel mai recent răspuns: ContSters179589 , utilizator 13:27, 2 Martie 2011
din capul locului EA nu vrea sa divorteze.
in celelalte procese s-a respins cauza deoarece parata era amanta sefului baroului de avocati si nimeni din instanta nu ma asculta, vb la peretii instantei, decizia au dato cu a vrut muschii ,,sotiei'' ca sa zic asa.
acum sau mai schimbat lucrurile, ,,nu s-au mai vazut'' si poate am sansa sa divortez pana la urma, motivele sant clare si orice om si pe jumatate normal la cap, ar acorda divortul.
nu ma intereseaza partajul, doar divortul.
multumesc.
procesele anterioare s-au desfasurat la RACARI si TARGOVISTE, unde acel domn avocat si sef de barou este atotstapanitor iar judecatorii sant teleghidati doar de vointa lui, restul nu mai conteaza( martor mincinos si din familie, consemnari ca sant absent si eu eram an sala, etc.)
Ultima modificare: Duminică, 20 Februarie 2011
andrutzu, utilizator
daca sunteti hotarat sa divortati atunci nici sotia nici amantul nu pot face altceva decat salungesca procesul insa finalitatea este tot aceeasi.
succes
tocmai de aceia am intrat sa cer pareri si ajutor, pentru a scurta mascarada cu procesele care dureaza de 4 ani!
daca cineva crede ca ma poate ajuta cu un sfat bun, ascult cu interes si am sa incerc sa aplic in urmatorul proces, la care ma voi reprezenta singur, multumesc de pe acum.
Se vede treaba ca nu ma poate ajuta nimeni cu sfaturi sau nu vrea numeni sa ma ajute.
Am sa redactez singur o cerere de divort si o sa ma reprezint singur la divort, dupa cum am mai spus, nu pot sa mai platesc avocat pentru ca este prea scump pentru mine azi si fara nici o certitudine ca va rezolva ceva fara mine, deci timp pierd, macar bani sa pierd mai putini.
Mult noroc in viata!
Va inteleg frustrarea.Nu este deloc confortabila situatia dvs.civila recunosc.
Domnii avocati v-au sfatuit ce aveti de facut,acum totul depinde de dvs.sotii.Sper ca si doamna,de aceasta data sa accepte situatia

acum sau mai schimbat lucrurile, ,,nu s-au mai vazut''
si sa aveti un curs real al divortului.:luck:

Alte discuții în legătură

Divort din culpa comuna snowwhite snowwhite as avea nevoie de ajutor... as vrea sa depun actele pentru divort, dar am nelamuri in ceea ce priveste formularea cererii de divort.este vorba despre un ... (vezi toată discuția)
Divort Lala46 Lala46 Buna ziua El are o amanta de 3 ani si a depus actele de divort. Eu nu am bani de avocat, societatea la care lucrez este intr-o situatie financiara grea, are ... (vezi toată discuția)
Divort - cauza infidelitate . ce se intampla cu copilul ? DionaDiana DionaDiana Va rog sa ma ajutati cu o parere avizata daca puteti. In cazul unei casatorii de 6 ani in care sotul inseala , cum va decurge divortul ? Sotia a vorbit ... (vezi toată discuția)