Buna Ziua!
Daca facem contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere pentru un apartament cu socrii si vine si cumnatul meu sa semneze ca a primit despagubire (asa am considerat ca este bine ca sa-si cumpere si el in alta parte) se poate acest lucru? Poate altcineva sa atace acest act?
Stiu ca in principiu contractul de v-c cu clauza de intretinere e acelasi luccru cu cel de intretinere, dar preferam varianta prima pentru linistea noastra si pentru linistea socrilor. Varianta 2 mi se pare putin asa nerealista pentru noi tinand cont ca platim totusi niste bani si avem grija si de socrii.
Trebuie facute la notar 2 acte: contractul de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere si declaratia cumnatului ca aprimit o suma de bani in contul partii lui de mostenire. Va sti notarul cum sa redacteze si aceasta declaratie.
Prima varianta este mai sigura, cu declaratie cu tot.
cumnatul nu are calitate procesuala sa solicite rezilierea contractului de intretinere. doar socrii dvs au aceasta calitate fiindca dansii sunt beneficiarii.
Contract de intretinere
kike
Socrul meu s-a casatorit cu o alta femeie.A mostenit legal casa parinteasca prin tribunal dupa ce a despagubit-o pe sora lui(cu banii obtinuti la partaj)Pentru ... (vezi toată discuția)