avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Un lider de sindicat poate avea o functie de conducere ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Un lider de sindicat poate avea o functie de conducere intr-un partid?

:(poate cineva sa indeplineasca in acelas timp functia de lider sindical cat si functie de conducere in partid?B-)B-)
Cel mai recent răspuns: Av. Emil-Mihail Tatu , Avocat 23:21, 19 Februarie 2011
Nu cred sa fie dpdv legal interzis, dar ca imagine, una din cele doua calitati ale aceleiasi persoane cred ca va avea de suferit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitati in sindicat Bavarezu Bavarezu Un lider de sindicat la nivel de unitate (200 de membri) are voie sa fie si membru de partid. Sindicatul este si afiliat la o confederatie. (vezi toată discuția)
Concediere lider de sindicat Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Buna Ziua. Am si eu o problema ca sa zic asa....poate fi concediat din motive care nu tin de persoana salariatului un lider de sindicat angajat cu carte de ... (vezi toată discuția)
Sindicat - speta ancageorgescu ancageorgescu Conducerea sindicatului este formata din 3 membri. Toti, salariati ai aceleiasi unitati. Unul dintre acestia si-a \'\'cedat\'\' orele ce-i sunt alocate prin ... (vezi toată discuția)