Buna ziua. Am 50 de ani si trei copii majori. Sotul a plecat de acasa de un an si locuieste in casa noastra facuta impreuna acuma 30 de ani. Eu nu vreau sa divortez, deoarece nu vreau ca femeia cealalta saaiba parte din casa respectiva. Oare se poate? fara acordul meu se pronunta divortul? Multumesc pt. raspuns, cu stima.I.
Daca sotul a bagat divort ...mai devreme sau mai tarziu se va pronunta si partajul este inevitabil...fiecare om este liber sa decida...nu puteti sa-l impiedicati...
se poate pronunta divortul si fara acordul d-voastra, daca sotul dovedeste culpa d-voastra sau a ambilor in destramarea relatiilor de famlie precum si faptul ca aceasta casatorie nu mai poate continua.
Multumesc mult pt. raspuns. Singurul lucru pt. care nu doresc acest divort este faptul ca nu vreau ca cealalta femeie sa aiba parte din casa care impreuna am facut, in timpul casatoriei. asi avea o intrebare. Dupa cati ani de casatorie primesti o parte din averea sotului? Multumesc.
Intrebare
miha2
Buna ziua ,
Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva.
Sunt casatorita si avem impreuna cu sotul 1 copil. Sotul are din prima casatorie 3 copii. De prima ... (vezi toată discuția)
Ce drepturi are???
Buna ziua,
Va rog din suflet sa imi oferiti si mie sfaturile dvs. cu privire la cazul unei prietene. Ea e casatorita de 15 ani cu un barbat care a mai ... (vezi toată discuția)