avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... program finantare srl-d 2011
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

program finantare srl-d 2011

daca detin un srl infiintat infebruarie2010 si am sub 35ani pot transforma aceasta soc in SRL-d pentru a pute accesa programul de finantare
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 22:00, 19 Februarie 2011
Nu, nu e pozibil. Pentru ca una dintre conditiile este sa nu ai fost asociat dintre una srl inainte. Ordonanta OUG 6/2011, zice exact: art 2, lit b) anterior datei inmatricularii societatii in registrul comertului nu a mai detinut si nu detine calitatea de actionar, asociat sau membru al organelor de conducere ale unei intreprinderi constituite in Spatiul Economic European;
c) infiinteaza pentru prima data o societate cu raspundere limitata in conditiile Legii nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, si ale prezentei ordonante de urgenta;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare srl in srl -debutant stalftrade stalftrade Am inființart de curând un SRL impreună cu un asociat al meu amandoi fiind la prima afacere avand sub 35 de ani (21 respectiv 22 de ani fiecare).În ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d gioanag gioanag Buna ziua. O persoana care este autorizata ca si Persoana Fizica Autorizata poate sa isi deschida si un SRL-D, fara sa renunte la PFA? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru tineri 2011 Ing3ras Ing3ras In cazul in care \"am\" o firma cu un prieten, imi mai pot face inca o firma prin programul \"Fonduri europene pentru tineri 2011 \" ? Sau cum ar trebui sa ... (vezi toată discuția)