As vrea sa mi deschid o intreprindere individuala de antene parabolice . As dori sa aflu daca trebuie sa platesc la sanatate , avand in vedere ca nu am angajati si nu doresc sa mi dau salariu in urmatoarele luni , banii sa ruleze in firma. Si cel mai inport avand in vedere ca primesc somaj de la spaniolii> daca ma pot afla _ca am alte surse de venit deschizand aceasta intr. individuala sa nu pierd somajul de acolo.
Ca si la PFA: 5,5% sanatate, 31,3% pensie (ambele deductibile, adica se scad ca si cheltiueli) apoi 16% impozit pe venit din ce ramine (incasari - cheltuieli).
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.