sedinta de ridicare a restrictiilor beneficiaza de recurs? precizez ca procesul se afla in faza de fond, inculpatul in libertate dupa liberarea pe cautiune si bineinteles cu restrictiile de rigoare. s-a tinut primul termen la care s-a discutat ridicarea restrictiilor, judecatorul a fost impotriva ridicarii restrictiilor si s-a declarat recurs de catre inculpat. acesta a fost respins de curtea de apel ca neconstitutional , este posibil ca acest tip de sedinta sa fie fara recurs , ce prevede legea?
Daca s-a respins recursul de instanta de recurs nu ramane decat sa asteptati si sa declarati din nou recurs dupa ce prima instanta va respinge din nou...
La ce restrictii va referiti?
La obligatia de a nu parasi tara sau localitatea?
da. mai multe, obligatia de a nu parasi judetul , sa nu exercite profesia in care s-a savarsit fapta etc.instanta de fond a sustinut ca acest tip de sedinta nu are recurs .dar pana la urma au inaintat dosarul la curtea de apel care a tinut recursul dar la respins ca neconstitutional. intrebarea mea era : legea prevede recurs pentru acest tip de sedinta(de ridicare a restrictiilor)
Nu cred ca la respins ca neconstitutional,ci ca inadmisibil.
Daca ati iesit pe cautiune nu cred ca se poate sa modificati ceva.
De aceea nu puteti exercita recurs.