avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sedinta de ridicare a restrictiilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sedinta de ridicare a restrictiilor

sedinta de ridicare a restrictiilor beneficiaza de recurs? precizez ca procesul se afla in faza de fond, inculpatul in libertate dupa liberarea pe cautiune si bineinteles cu restrictiile de rigoare. s-a tinut primul termen la care s-a discutat ridicarea restrictiilor, judecatorul a fost impotriva ridicarii restrictiilor si s-a declarat recurs de catre inculpat. acesta a fost respins de curtea de apel ca neconstitutional , este posibil ca acest tip de sedinta sa fie fara recurs , ce prevede legea?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 17:44, 20 Februarie 2011
Daca s-a respins recursul de instanta de recurs nu ramane decat sa asteptati si sa declarati din nou recurs dupa ce prima instanta va respinge din nou...
La ce restrictii va referiti?
La obligatia de a nu parasi tara sau localitatea?
da. mai multe, obligatia de a nu parasi judetul , sa nu exercite profesia in care s-a savarsit fapta etc.instanta de fond a sustinut ca acest tip de sedinta nu are recurs .dar pana la urma au inaintat dosarul la curtea de apel care a tinut recursul dar la respins ca neconstitutional. intrebarea mea era : legea prevede recurs pentru acest tip de sedinta(de ridicare a restrictiilor)
Nu cred ca la respins ca neconstitutional,ci ca inadmisibil.
Daca ati iesit pe cautiune nu cred ca se poate sa modificati ceva.
De aceea nu puteti exercita recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs respingere cerere neconstitutionalitate xerox xerox Am avut un dosar penal, ca recurent, la ICCJ si, in a 2-a sedinta de judecata, s-a pus in discutie cererea mea scrisa, de neconsitutionalitate legata direct de ... (vezi toată discuția)
Recurs la incheierea de respingere a exceptiei de neconstitutionalitate florindbro florindbro Prin incheierea data de Curtea de Apel Timisoara la data de 01.07.2010 se respinge cererea de suspendare provizorie pana la solutionarea recursului in cadrul ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva incheierii miruna.c miruna.c speta e asa: odata cu recursul am ridicat o exceptie de neconstitutionalitate. recursul s-a solutionat pe 30 nov. asa : respinge recursul ca nefondat. despre ... (vezi toată discuția)