avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... intretinere - asociatii de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

intretinere - asociatii de proprietari

dupa cat timp o persoana care sta intr-un apartament se baga in intretinere?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:52, 19 Februarie 2011
mirootza a scris:

dupa cat timp o persoana care sta intr-un apartament se baga in intretinere?

O persoana care sta in apartament trebuie sa anunte la asociatie, se inscrie din ziua cand locueste in acel apartament. Chiar daca nu are timp in primele 2-3 zile cu mutatul bagajelor..., poate sa ajunga totusi si sa anunte ca a intrat si va locui in acel apartament din data de...
Administratorul, conducerea sociatiei, conform legii si hotararilor din asociatie o sa treaca persoana respectiva la intretinere pentru intreaga luna daca a locuit inainte de 15 in apartament, nu o sa-l treaca deloc in acea luna daca a locuit in apartament dupa data de 15 si o sa-l treca de luna urmatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatia de a plati intretinerea florea_mirela08 florea_mirela08 Am si eu o problema. Eu am domiciliul stabil in Rimnicu Sarat si adresa de flotant pe Bucuresti,iar o zi/saptamana mai bine zis cateva ore vin si la prietenul ... (vezi toată discuția)
Inregistrare copil nou-nascut la asociatia de proprietari SIRBUMARIA SIRBUMARIA Buna ziua, Cand se inregistreaza un nou- nascut la Asociatia de proprietari ca numar de persoane? Multumesc. (vezi toată discuția)
Legea 230- referire la cele 15 zile pt. plata cheltuielilor kyk kyk Buna ziua,am si eu o nedumerire in legatura cu cele 15 zile pe care un musafir le sta intr-un imobil.Cf. legii 15 zile intr-o luna, dar daca sta 15 zile ... (vezi toată discuția)