avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... inregistrare copil nou-nascut la asociatia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

inregistrare copil nou-nascut la asociatia de proprietari

Buna ziua,
Cand se inregistreaza un nou- nascut la Asociatia de proprietari ca numar de persoane?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 13:18, 17 Decembrie 2011
De cand il aduceti acasa. Daca bebe vine in locuinta dupa data de 15 ale lunii, il inregistrati incepand de luna urmatoare
Asta spune legea, insa Asociatia decide singura insa nu poate poate scadea sub aceste 15 zile.
Asociatia de proprietari in temeiul art 17 al r din HG nr 1588/2007
Stabileste cotele de participare la cheltuielile aferente persoanelor cu domiciliul in cladire

Parintii nou nascutului au obligatia sa anunte la asociatia de proprietari ,inregistrarea in evidente ,pentru corectitudinea calculului cotelor individuale la cotele de intretinere
In AG de proprietari pe scara noastra de ex. Sa hotarat . Familia care aduce pe lume/comunitatea noastra un bebelus , timp de 6 luni nu va fi trecut la cheltuieli, asta ca un bonus din partea noastra. Legal insa, bebelusul este trecut la plata. nr. pers. Problema este ca, nu se prea mai fac copii. In scara noastra a venit doar un bebelus/2011.
Pai ce face comitetul dv acolo? Membrii comitetului sa treaca la treaba ca de asta au fost alesi. Sa se ingrijeasca de cresterea natalitatii!:thumbup:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecerea nou-nascutului la intretinere bibic bibic buna ziua as dori sa stiu si eu daca un copil nou nascut plateste la asociatie femeia de serviciu si curenrul pe scara timp de in an ? va multumesc (vezi toată discuția)
Nr persoane la intretinere costy_online costy_online Am cautat in legea 230 si nu am gasit nicaieri mentionat dupa ce perioada de timp poate fi trecut un nou nascut sau oricare alta persoana la intretinere. (vezi toată discuția)
Numar persoane lista intretinere asociatie Silvia2013 Silvia2013 este corescta trecerea pe lista de intretinere la nr.persoae a unui nou nascut dupa o luna de la nasterea sa? (vezi toată discuția)