avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sporuri invatamant inainte de 1989
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sporuri invatamant inainte de 1989

Ma intereseaza daca in perioada 1978-1982 au existat sporuri sau indemnizatii pentru cadrele didactice, care nu au fost trecute in cartea de munca sau au fost trecute. Stiu ca ora de dirigentie era platita separat, dar nu stiu daca a existat spor de rural pentru navetistii in zonele rurale.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:35, 15 Ianuarie 2013
Am inteles. Am sa incerc, mai ales ca atunci cand am facut cerere pentru adeverinta ore dirigentie si alte sporuri, secretara imi cerea mie sa-i dau indicatii cum trebuie sa fie adeverinta...
Am scris pe 29 noiembrie la MInisterul Educatiei - Directia Juridice si inca nu am primit niciun raspuns...
Ultima modificare: Luni, 14 Ianuarie 2013
dariad, utilizator
Erau obligati sa va raspunda in termen de 30 de zile de la data inregistrarii petitiei ... in acest sens, fie reveniti cu o noua petitie , fie va adresati instantei de contencios administrativ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri la salariu luat in consideratie interval interval Sporurile de salariu ca urmare a muncii in acord global se iau in consideratie la calculul pensiei? Ce sporuri se iau in consideratie (vezi toată discuția)
Adeverinta sume platite pentru garda medic Danaioana Danaioana Buna ziua, Care este legislatia care prevede [b]plata [b]garzilor[/b][/b] efectuate de un medic? Am eliberat o adeverinta pentru un dosar de pensie, iar ... (vezi toată discuția)
Baza legala pentru acordare spor vechime si indemnizatie conducere aura987 aura987 Buna ziua, Am o intrebare legata de domeniul invatamantului: pentru un cadru didactic ce a activat intr-o unitate de invatamant in perioada 1988-1989, cu ... (vezi toată discuția)