avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită schimbare executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

schimbare executor judecatoresc

Buna seara.
Se poate muta dosarul de la un executor judecatoresc, care nu face nimic pot sa zic, la altul? In ce conditii? Se poate alege un executor judecatoresc din alt oras?
Cel mai recent răspuns: hng , utilizator 14:44, 20 Februarie 2011
problema ridicata de dvs nu este asa de facila.in primul rand,intre dvs si respectivul executor s-a incheiat un contract de executare.chiar daca in cele din urma ajungeti sa schimbati executorul,va trebui sa achitati onorariul stabilit integral.
ca idee: exista o asemenea posibilitate,dar este greoaie si complet nerentabila financiar.
totusi,daca executorul refuza sa indeplinieasca anumite acte de procedura,puteti pritr-o aciune in instanta sa il obligati sa efectueze;mai mult,puteti emite pretentii fata de respectivul executor.
va sugerez sa incercati o solutionare amiabila, prin a-l"presa " zilnic cu prezenta dvs la cabinetul profesional al executorului
Onorariul a fost platit integral la prima intalnire.Prezenta mea zilnic, nu tine. In 6 luni a trimis doar catre cateva banci si primarie scrisori, atat.Orice ii sugereaza avocata pare imposibil de facut pentru el si eu nici nu cunosc procedurile excutoresti, nu sunt in domeniu. Saptamana asta trebuie sa depun aceea cerere de continuare a executarii silite fiindca au trecut cele 6 luni de timp pierdut. :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la executare- cine plateste onorariul ? mariuss.i mariuss.i daca banca isi retrage cererea de executare silita de la executorul judecatoresc in urma unei intelegeri amiabile cu aceasta,cine va plati taxele de exceutare ... (vezi toată discuția)
Legea prescriptiei de credite neachitate,sa modificat in 2011? ionutfeli ionutfeli va salut pe toti oamenii binevoitori din forum.as dorii sa intreb daca legea priviind prescriptia unui credit catre o banca privata neachitat integral si ... (vezi toată discuția)
Renuntare executare silita severin.dorin severin.dorin Buna ziua , au trecut 2 ani de cand am deschis un dosar de executare silita si intre timp am ajuns la o intelegere cu persoana respectiva careia i-am ... (vezi toată discuția)