As avea nevoie de un pic de ajutor intr-o speta. am dat in judecata o institutie a statului pentru ca nu mi-a raspuns la cerere in termen de 30 zile. Cererea era referitoare la niste probleme pe care o societate comerciala mi le-a cauzat. Dosarul este in contencios administrativ. Instanta, respectiv tribunalul a trimis citatie si societatii respective, desi eu am indreptat chemarea in judecatata numai catre institutia statului. Nu am emis nici un fel de pretentii fata de societate pe parcursul procesului. Instanta de fond a admis ca a chemat acea societate din eroare, printr-o culpa a grefierului si a refuzat acesteia cheltuielile de judecata.
Aceasta societate a facut insa recurs si i-a fost admisa cererea pentru cheltuielile de judecata. Sentinta este irevocabila. Problema e ca nu stiu ce sa fac in continuare. Nu eu am chemat-o in judecata, reiese clar din cererea pentru chemare in judecata si totusi de ce ajung eu sa platesc?
Multumesc mult pentru ajutor!
aveti la dispozitie urmatoarele cai de atac(extraordinare) contestatia in anulare sau revizuirea.
eu m-as axa pe revizuire,deorece vizeaza cele descrise de dvs o eroare de ordin procedural(citarea unei pers juridice)
Proceduri cedo
marinica71
am o hotarare definitiva si irevocabila la iccj intr un proces civil de stabilire a succesiunii unde mi s au incalcat mai multe drepturi.pot face o sesizare la ... (vezi toată discuția)