avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... ajutor de urgenta intr-o speta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

ajutor de urgenta intr-o speta

As avea nevoie de un pic de ajutor intr-o speta. am dat in judecata o institutie a statului pentru ca nu mi-a raspuns la cerere in termen de 30 zile. Cererea era referitoare la niste probleme pe care o societate comerciala mi le-a cauzat. Dosarul este in contencios administrativ. Instanta, respectiv tribunalul a trimis citatie si societatii respective, desi eu am indreptat chemarea in judecatata numai catre institutia statului. Nu am emis nici un fel de pretentii fata de societate pe parcursul procesului. Instanta de fond a admis ca a chemat acea societate din eroare, printr-o culpa a grefierului si a refuzat acesteia cheltuielile de judecata.
Aceasta societate a facut insa recurs si i-a fost admisa cererea pentru cheltuielile de judecata. Sentinta este irevocabila. Problema e ca nu stiu ce sa fac in continuare. Nu eu am chemat-o in judecata, reiese clar din cererea pentru chemare in judecata si totusi de ce ajung eu sa platesc?
Multumesc mult pentru ajutor!
Cel mai recent răspuns: Loretta30 , utilizator 13:07, 21 Februarie 2011
Daca instanta a recunoscut greseala grefierului va puteti indrepta impotriva lui.
aveti la dispozitie urmatoarele cai de atac(extraordinare) contestatia in anulare sau revizuirea.
eu m-as axa pe revizuire,deorece vizeaza cele descrise de dvs o eroare de ordin procedural(citarea unei pers juridice)
Multumesc mult! In cat timp pot face revizuirea?
Termenul de reviziure este de o luna de la comunicarea hotararii definitive
multumesc mul!
numai bine!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare valorica la comunicarea sentintei szabo doinita doina szabo doinita doina in pronuntarea data la un proces la tribunal sa admis actiunea cu 250 lei daune morale si 1000 lei daune materiale., lucru pronuntat in sala la sedinta de ... (vezi toată discuția)
Proceduri cedo marinica71 marinica71 am o hotarare definitiva si irevocabila la iccj intr un proces civil de stabilire a succesiunii unde mi s au incalcat mai multe drepturi.pot face o sesizare la ... (vezi toată discuția)
Neacordare cheltuieli de judecata iOanaZ2324 iOanaZ2324 Buna ziua, Este vorba de o actiune in instanta (drept civil) in care am avur castig de cauza. In cererea de chemare in judecata nu au fost solicitate ... (vezi toată discuția)