avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Daca mi s-a reziliat contractul de leasing pe 16 ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Daca mi s-a reziliat contractul de leasing pe 16 ianuarie si nu au venit sa-mi ridice masina,am voie sa mai circul cu ea?

Daca mi s-a reziliat contractul de leasing pe 16 ianuarie si nu au venit sa-mi ridice masina pana acum,am voie sa mai circul cu ea?
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 22:51, 19 Februarie 2011
In mod normal nu. Daca se va intampla un eveniment nedorit veti fi bun de plata deoarece masina nu este a dv. ci a firmei de leasing. E ca si cum ati circula cu un atoturism furat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rate leasing intarziate - masini raportate ca furate htdwoodtrade htdwoodtrade Buna seara. Am avut cateva masini de transport luate in leasing, pentru transporturi. Dupa o perioada am intampinat probleme si nu am putut sa mai platesc ... (vezi toată discuția)
Probleme recuperare masina subinchiriata! ireena ireena Am si eu o situatie mai delicata in care doresc sa imi spuneti care este procedura legala. Am un leasing la masina, iar anul trecut in decembrie, cu acordul ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de leasing alexvasluianu alexvasluianu Buna seara, am o mica-mare problema cu ...................leasing. Detin un Fiat Grande Punto, cu contract de leasing pe 5 ani, am platit 3 ani fara nicio ... (vezi toată discuția)