avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Faliment pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Faliment pfa

Ca pfa daca am datorii la impozit pe profit,CAS,si Fondul de Pensii si sunt in incapacitate de plata ptr.ca nu mai am comenzi pot sa-mi declar falimentul si sa-mi inchid activitatea fara sa mai platesc datoriile catre stat?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:12, 19 Februarie 2011
Nu puteti sa declarati falimentul ca persoana fizica autorizata,dar puteti initia procedura insolventei,reglementata de Legea 85/2006.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faliment ContSters69698 ContSters69698 Daca sunt asociat la un S.R.L., si firma are datorii de 70000 RON la un furnizor, dar nu are datorii la stat, firma furnizoare poate declansa ... (vezi toată discuția)
Deosebirea dintre faliment si lichidare apeiron2 apeiron2 Va rog mult de tot sa ma lamuriti care este diferenta intre faliment , lichidare in baza legii 31 si insolventa in baza legii 85. Multumiri. (vezi toată discuția)
Evitare impozit forfetar prin faliment? infoleg infoleg De maine 1 mai 2009, daca bine am inteles, chiar daca mergem sa suspendam activitatea sau sa radiem firma tot intram sub incidenta taxei maritului Pogea cel ... (vezi toată discuția)