buna ziua va rog frumos sa ma ajutati si pe mine ptr sunt intro dilema.sunt casatorita in blegia, cununia am fcauto la ambasada romaniei din belgia acum un an sio luna si din cauza neintelegerilor vreau sa divortez.am un copil din casatoria anterioara si actualul sot avea un comportament neadecvat fata de copil si am decis sami inchiriez apartament si sa locuiesc cu copilu si tatal biologic al copilului.as vrea sa stiu unde trebuie sa bag divort si daca am parasit domiciluil ce se poate intampla>la fel caqrtea de identitate belgiana am primito in urma casatoriei dupa sotul meu.in urma divortului mai as avea vren drept in belgia daca toate actele le am de pe urma lui??????multumesc mult.
Puteti introduce actiunea de divort si in Romania,avand certificat de casatorie romanesc,casatoria fiind incheiata pe pamant roman.
Cu privire la actele belgiene si la drepturile dvs in acea tara,fiind vorba despre legislatia altei tari,adresati-va unui jurist /avocat belgian
Divort
anky83a@yahoo.com
buna ziua, va rof frumos sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.sunt casatorita in belgia, am avut cununia la ambasada romaniei din belgia si din cauza ... (vezi toată discuția)