avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna! Vrem sa vindem imobilul dar nu am dezbatut ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna! Vrem sa vindem imobilul dar nu am dezbatut mostenirea

Sotul meu a decedat in urma cu 8 ani.Am ramas cu 4 copii majori si nu am facut succesiunea la casa deloc.Acum as dori sa vand aceasta casa, iar intrebarea mea este daca si copii trebuie sa semneze ca sunt de acrd cu vanzarea?! Mentionez ca actul casei este pe numele meu si al decedatului. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:29, 20 Februarie 2011
Deoarece in contract figureaza si sotul decedat, trebuie mai inainte sa faceti succesiunea si apoi sa vindeti cu conditia sa fiti cu totii de acord asupra acestui lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La succesiune trebuie sa participe toti membrii familiai de gradul intai? doinatudorita doinatudorita Buna ziua!In urma cu 8 ani sotul meu a murit iar eu am ramas in casa cu cei 4 copii pe care ii am.Eu as dorii sa vand casa acum, copii sunt majori ,2 dintre ei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog frumos sa ma ajutati cu indrumari. cum procedez ... Monica R Monica R Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu indrumari. Cum procedez pentru a deveni unic proprietar al imobilului si terenului aferent, mostenire dupa parinti, ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament Nicu1951 Nicu1951 Buna ziua,locuesc intr-un apartament cu 4 camere eu si cu doi copii,sotia a decedat ,apartamentul este pe numele meu si al sotiei,,pot sa vand apartamentul ... (vezi toată discuția)