avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1176 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... De cate ori am voie sa aman examenul pentru obtinerea ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

De cate ori am voie sa aman examenul pentru obtinerea permisului?

sunt din buzau si am luat sala in cadrul examenului pentru permisul auto.am avut niste probleme de familie si a tebuit sa aman,m-au reprogramat peste o saptamana.din pacate nici atunci nu am putut ajunge si am aflat ca m-au reprogramat peste o luna(m-au facut in toate felurile cum ca mint si sunt "neserioasa") si ca daca nu ma prezint la aceea data mai dau deabea la expirarea dosarului.exista o astfel de lege?
Cel mai recent răspuns: Constantin Alexandru Radu , Consilier juridic 11:03, 20 Februarie 2011
Da, la expirarea termenului de 1 an nu mai puteti sustine examenul, decat daca veti face scoala din nou. Atentie termenul la cazierul judiciar este de 6 luni.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare- amanarea aplicarii pedepsei zaicaioan zaicaioan Buna ziua acuma ceva timp am fost prins la volan fara permis sub influenta alc. am fost condamnat anu l trecut ( 9/12 ) cu 9 luni suspendare pt art 335, 9 luni ... (vezi toată discuția)
Ajutati-ma va rog - examen auto, cazier marius27021988 marius27021988 Buna seara.În 2015 am fost prins la volan si nu posed permis,in martie 2016 m-am înscris la scoala de soferi,am dat sala si am fost admis,in octobrie 2016 ... (vezi toată discuția)
Valabilitate dosar auto cat. b mariabogescu mariabogescu Buna seara! In 11.03.2020 mi s-a eliberat dosarul pt scoala de soferi cat. B. In 13.07.20 am fost declarata admis la proba teoretica, iar programarea pt traseu ... (vezi toată discuția)