avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cheltuieli de judecata neacordate intimatei in recurs ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cheltuieli de judecata neacordate intimatei in recurs respins

Ce mai pot face pentru a obtine cheltuielile de judecata efectuate cu ocazia recursului depus de cealalta parte .Am depus chitanta , am fost prezenti , am depus intampinare . Recursul a fost respins ca tardiv depus . Dar a fost respinsa si cererea mea de plata a cheltuielilor de judecata.Mai exista vreo cale de a le obtine?
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 22:41, 20 Februarie 2011
printr-o actiune separata!
Instanta s-a pronuntat deja pe cererea mea. Mai cer o data in alt proces?
In cazul in care instanta s-a pronuntat pe cerere de acordare a cheltuielilor de judecata, in sensul respingerii acesteia, nu puteti sa le obtineti printr-o actiune separata.
Verificati motivele pentru care instanta a respins cererea de acordare a cheltuielilor de judecata.
ioanapsy a scris:

Instanta s-a pronuntat deja pe cererea mea. Mai cer o data in alt proces?

Nu mai puteti solicita acest lucru intr-un alt proces, intrucat s-ar opune autoritatea de lucru judecat.
Si daca ar trebui sa luati in considerare optiunea av. Sf. Margareta, asta presupune in acea conceptie ca ar trebui sa formulati o actiune in pretentii impotriva avocatului care si-a batut joc de clientul angajat in recurs!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog, ma mai lupt? wap54 wap54 Am cerut in recurs, cheltuili de juecata, decizia a fost data in data de 25. septembrie 2008, dar din dispozitiv lipsesc cheltuielile de judecata solicitate, ... (vezi toată discuția)
Respingere recurs arinaioana arinaioana Buna ziua, Am facut recurs la o incheiere data de un complet de judecata si mi-a fost respins pe exceptia tardivitatii. Incheierea a fost data in ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata esmeralda_hon esmeralda_hon Buna ziua! in urma cu ceva timp s-a dat verdictul final pentru un proces pe care l-am intentat impotriva angajatorilor mei anul trecut! asi vrea sa va intreb ... (vezi toată discuția)