am avut o relatie de concubinaj timp de 10 ani .in acest timp am cumparat un spatiu comercial pe numele meu . eu am lucrat in italia f mult timp si el a ramas sa se ocupe de functionarea lui.in 2006 noiembrie eu am parasti acest barbat si orasul lui la el raminind actele mele de la spatiu si buletinul meu. acum 1 sapt am aflat ca acest barbat a vindut spatiul pe baza unei procuri false lui si ulterior fiului sau.mentionez ca nu am fost in oras din 2006 si ca nu am semnat nici un act si nici o procura,faptul pt care lam lasat sa ramina acolo este ca avem un copil impreuna si pt ca avea o situatie precara copilul este la mine. am depus plingere penala in potriva lui . va rog sa imi spuneti ce va mai trebui sa fac pt ami dobindi spatiul.
deschideti o actiune in instanta pentru anularea actelor false si a contractelor de vanyare-cumparare
faceti mentiune in cartea funciara despre existenta litigiului cu privire la dreptul de proprietate
verificati si contractele de utilitati pe ce nume sunt si in ce mod au fost trecute de pe numele dvs pe numele lui x, s-ar putea sa mai gasiti si aici falsuri
verificati la registrul comertului cum si cand a fost deschiv=s vreun punct de lucru , s-ar putea sa mai gasiti si aici falsuri
puteti solicita si sechestru asigurator
Trebuie sa sustineti plangerea, cu probe, la organul de urmarire penala si procuror. Ar fi bine sa va angajati un avocat, pentru a va apara mai bine interesele.
va multumesc mult.referitor la utilitati asa am aflat de de fals.o socieatate care se ocupa cu caldura ma dat in judecata ca nu am platit am sunat la ei si miau zis , apoi am sunat la primarie si miau spus ca nu mai sunt proprietara ca am vindut in 2008 .in luna cind a fost facuta procura nu eram in tara .am depus plingerea la parchet apoi am fost la notar si am cerut actele era o procura catre un x si apoi x in numele meu ia vindut lui.a avut buletinul meu ,persoana care a semnat in numele meu ce risca?
referitor la probe politia de frontiera dau detalii numai institutiilor legale. dar proba scrisa grafologica ca nu am semnat eu nu e valabila, si daca pot cere proba cu detectorul de minciuni? ce probe sa mai aduc ?
Luare in spatiu
madutzae
Cu ceva timp in urma am luat in spatiu pe perioada nedeterminata o persoana, care si-a facut si buletin pe adresa mea(10 ani perioada standard).Mentionez ca ... (vezi toată discuția)