avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... abonamente telefon instituti
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

abonamente telefon instituti

as dori sa stiu daca intr-o institutie de stat este un standard la abonamentele de telefonie s-au abonamentul poate sa fie nelimitat si sa consumi cat vrei
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 10:33, 21 Februarie 2011
Buna ziua !
Nu exista reglementari in ceea ce priveste tipul de telefonie / abonament pe care autoritatile publice il folosesc ... cheltuielile insa trebuie sa respecte principii (ca de ex. utilizarea eficienta a fondurilor publice etc) si , de aceea , se pot imputa unele cheltuieli nejustificate efectuate de catre organele abilitate (curtea de conturi , de regula) ...
Fiecare companie isi face in regulament intern unde de obicei se specifica si suma maxima alocata lunar pentru telefonul de servici. In caz de depasire a sumei (nejustificata), angajatul ar putea suporta cheltuielile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen legal de raspuns Mario-100 Mario-100 Buan ziua, Daca solicit unei banci un document standard de ex. o scrisoare de refinantare, care este termenul legal in care banca este obligata sa-mi ... (vezi toată discuția)
Executare rcs&rds octavian.marius.dinu@gmail.com octavian.marius.dinu@gmail.com Am contractat un abonament de telefonie mobila de la RCS&RDS pe o perioada de un an, dar l am folosit ~doua luni - fără achizitia niciunui alt serviciu sau ... (vezi toată discuția)
Reprezentarea in instanta a institutiilor publice centrale Piticari Piticari Buna ziua, Am rugamintea, daca poate face cineva precizarea, sa mi se clarifice aspectul legat de reprezentarea in Instanta a Institutiilor publice ... (vezi toată discuția)