Buna ziua,sunt sofer profesionist si sunt angajat la o firma mare de transport international incepind cu 1 FEB 2011.La aceasta firma ,inainte de angajare am urmat un curs de "perfectionare",fara sa invatam lucruri noi fata de ceea ce stiam deja,dar in schimb a trebuit sa semnam un fel de contract cum ca nu avem voie sa plecdam de la firma cel putin 6 luni,iar in cazul in care o facem sintem obligati la plata perioadei de trei zile de scolarizare in cuantum de 350 EURO.In schimb de la angajare si pina acum nu am fost plecat in cursa si din acest motiv suntem platiti doar cu salariul de baza si eu nu pot ramin doar cu asta deoarece am unele datorii la banci si am gasit un alt loc de munca unde as putea incepe imediat. In acest caz in cazul in care plec,sunt obligat sa platesc acea taxa de "scolarizare" sau pot sa plec linistit?
Buna ziua !
Avand in vedere ca ati semnat acel contract , in masura in care veti pleca de la firma inainte de implinirea termenului de 6 luni , veti fi bun de plata ....
Asta as dori si eu sa stiu.De altfel un alt coleg a fost angajat in decembrie si a plecat in cursa la inceputul lunii februarie,iar eu nu mai pot astepta asa mult pt ca am datorii la banci.Deci chiar nu este nici o solutie?Sint legat?
Contract de munca
Dede123
Buna ziua! Lucrez la o companie unde am facut un curs de perfectionare in valoare de 3000 de lei. Contractul meu este pe 8 luni(pe determinat) iar in actul ... (vezi toată discuția)