avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ACT ADITIONAL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ACT ADITIONAL

daca doua persoane juridice au incheiat un contract de prestari servicii pt o perioada de 2 luni, este gresit sa prelungesti contractul prin act aditional pentru aceeasi perioada? multumesc
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 21:40, 20 Februarie 2011
Daca prin contractul initial s-a prevazut posibilitatea prelungirii cu act aditional acceptat de ambele parti nu vad de ce nu s-ar putea.
Se poate chiar daca in contract nu este prevazuta posibilitatea de prelungire.
daca ati prevazut in contract prelungire act merge
Actul aditional este acordul intervenit intre partile care au incheiat un contract, prin care acestea convin asupra modificarii, completarii sau incetarii ulterioare a acestuia.

In concluzie, nu este necesar sa existe o clauza care sa prevada in mod expres posibilitatea prelungirii prin act aditional.

Poate imi scapa mie ceva, rog colegele sa revina cu lamuriri cu privire la temeiul legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional ID CONT STRATEGY SRL ID CONT STRATEGY SRL Buna ziua. Firma la care lucrez de mai bine de 1 an ne plateste pe baza de contract prestari servicii (deci contract incheiat intre 2 persoane juridice). Acum ... (vezi toată discuția)
Ccm pe unitate expirat cazzuall cazzuall buna ziua. ccm pe unitate a expirat din martie, si de atiunci s-a facut un p.v prin care cele doua parti, patronat si sindicat se află în negociere. La ... (vezi toată discuția)
Notificare de incheiere sau reinnoire contract de prestari servicii carroponte2005 carroponte2005 Buna ziua, As dori sa stiu cum ar trebui sa procedez daca un contract a expirat si normal ca numai poate fi prelungit pt ca nu exista nicio clauza care sa ... (vezi toată discuția)