avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Legea 175/2010 se aplica si celor care au venituri mai ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Legea 175/2010 se aplica si celor care au venituri mai mari de 1000 lei ?

1. Daca apare o lista de plata a intretinerii care este termenul legal in care poate fi contestata ?
2. Dupa ce termen incep sa curga penalitatile de intarziere?
3. Daca se poate achita soldul (ex. :dupa 3 luni) fara plata penalitatilor (deoarece se banuieste ca sunt calculate gresit)
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:33, 20 Februarie 2011
1. In 10 zile de la afisare. Raspunsul dupa alte 7 zile.
2. Dupa 30 zile de la data scadenta afisata pe lista.
3. Puteti achita orice suma doriti, fara a conditiona ce anume platiti. Contestatia calculului penalizarilor se face printr-o solicitare de a vi se arata algoritmul de calcul, nu prin neplata acestora.

Ca sa va raspund la intrebarea din titlu: Nu, Legea 175/2010 nu este valabila pentru venituri mai mari de 1000 lei.....ca altfel nu s-ar fi specificat in lege aceasta limita a venitului....
Deocamdata Legea nr.175/2010 nu se aplica.Momentan modificarile la Legea nr.175/2010 se afla in analiza la Comisia pentru administratia publica, Comisia economica precum si la Comisia pentru drepturile omului.Iar termenul de raportare a fost stabilit pana la data de 16.03.2011
Atata timp cat a aparut in Monitorul Oficial, se aplica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul penalitati asociatia de proprietari c_cimpanu c_cimpanu va rog frumos sa-mi confirmati daca situatia ce o descriu este corecta: date din lista de plata luna ianuarie (termen legal de plata 30 februarie+ gratie ... (vezi toată discuția)
Restante la intretinere pe luna mai mare decat intretinerea indy indy Buna ziua! Intrebarea mea este legata de modul de calculare al restantelor la intretinere! La mine in bloc se uita la soldul total din luna precedenta si se ... (vezi toată discuția)
Penalitati de intarziere la plata intretinerii adrianngt adrianngt In anul curent 2013 , o anumita perioada de timp nu am putut plati la zi cheltuielile de intretinere . In luna septembrie am achitat toata datoria , inclusiv ... (vezi toată discuția)