avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod caen

Am citit si recitit codul caen si nu reusesc sa-mi dau seama unde as putea incadra urmatorul gen de activitate: vanzarea de bauturi nealcolice(sucuri, ape minerale,ceaiuri) cu servire la masa practic si gustari reci(sandwhich,fructe,produse de patiserie).....practic e un minibar, dar fara alcool si tigari si se afla intr-un spatiu cu mai multe destinatii separate(club fitness,sala sport aparatura,spatiu de joaca pentru copii)....multumesc...
Cel mai recent răspuns: ContSters190351 , utilizator 16:19, 20 Februarie 2011
5629 Alte servicii de alimentaţie n.c.a.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen ceainarie andreea-irina andreea-irina Buna ziua, Va rog mult sa-mi spuneti care sunt codurile CAEN necesare infiintarii unei ceainarii fara alcool si tutun (comercializez bauturi racoritoare ... (vezi toată discuția)
Servicii diverse fara punct de lucru STEFAN ALINA STEFAN ALINA SC A cu care are activitati trecute in act constitutiv restaurante si comert, doreste sa comercializeze mancare - servicii catering, alte produse alimentare, ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen imi trebuie sa desfasor urmatoarele activitati???? Ionutz203 Ionutz203 :( VA ROG FRUMOS AM NEVOIE URGENT DE UN RASPUNS SIGUR: CE CODURI CAEN IMI TREBUIE SA DESFASOR URMATOARELE ... (vezi toată discuția)