avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 COD CAEN CEAINARIE
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

COD CAEN CEAINARIE

Buna ziua,
Va rog mult sa-mi spuneti care sunt codurile CAEN necesare infiintarii unei ceainarii fara alcool si tutun (comercializez bauturi racoritoare ,fresh,cafea,frappe,ceaiuri reci si calde,gustari ,deserturi,croissante etc) .Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: andreea-irina , utilizator 10:55, 6 Iunie 2012
Va rog sa nu mai deschideti mai multe topicuri cu acelasi subiect, contravine regulamentului de postare in forum (ati deschis un topic cu acelasi subiect in sectiunea "Tendinte in lumea creditarii"). Va multumesc pentru intelegere.

PUteti folosi codul 5630 - baruri si alte activitati de servire a bauturilor. Aceasta clasa include si activitatea de pregatire si servire a bauturilor pentru consumul imediat, respectiv saloane de servit cocktail-uri, cafenele, baruri care servesc sucuri de fructe. Pentru servirea produselor alimentare puteti folosi codul 5610 - restaurante.
Va multumesc mult!
Imi cer scuze pt ca am deschis subiectul si in alt topic;am observat interdictia abia dupa postare.Va multumesc de intelegere!
O zi excelenta!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen cafenea corneleftimie corneleftimie Buna ziua, Pentru o cafenea care serveste si cateva produse de patiserie si cofetarie este necesar sa aiba codurile CAEN 5610 si 5630? Sau este suficient ... (vezi toată discuția)
Cod caen produse de patiserie, cafea cristina.00 cristina.00 As dori sa imi dechid un chiosc in care sa vand produse de patiserie, cafea, sucuri, inghetata. ...imi poate spune cineva in ce cod (coduri)caen ma ... (vezi toată discuția)
Cod caen ghelmezmarius ghelmezmarius Buna ziua, Doresc sa inchiriz un spatiu unde sa produc si sa vand sucuri si smoothie-uri din legume,fructe,nuci si seminte,inghetata din ... (vezi toată discuția)