avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... vreau sa-mi fac o ferma de capre
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

vreau sa-mi fac o ferma de capre

am ceva teren agricol, 25 de capre si initiativa...!Ma poate indruma cineva ce masura a-si putea accesa ptr. a obtine fonduri nerambursabile si ce altceva trebuie sa fac?

Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 23:18, 20 Februarie 2011
Va sfatuiesc sa va informati direct de la sursa, respectiv de la Agentia Nationala de Consultanta Agricola (ANCA) www.consultantaagricola.ro.
Exista si agentii de consulatanta agricola judetene, care va informeaza cu privire la cursuri, proiecte, fonduri. Stiu ca exista un program de fonduri nerambursabile pentru tinerii fermieri( pana in 35 de ani) dar trebuie urmate niste cursuri de formare ( tot prin agentiile agricole judetene) si trebuie facut un proiect de finantare. Exista si un forum a celor care au accesat fonduri pentru infiintarea fermelor de animale.
Ultima modificare: Luni, 21 Februarie 2011
CAMELIA GRAMA, Avocat
Incercati pe www.apdrp.ro
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt un tanar interesat de un proiect cu fonduri europene mihai_lungu mihai_lungu am 23 de ani, iar tatal meu detine in jur a 200 sute de oi si eu as dorii sa imi fac o crescatorie de gaini, as reusi sa accesez fonduri europene? unde ar ... (vezi toată discuția)
Fonduri pentru paduri si fanete Maria.g Maria.g Am auzit in localitatea mea cativa oameni primesc o anumita suma de bani(cca 1500 euro)pt. padurile si fanetele lor avand obligatia sa nu taie padurea si sa ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri europene tanar fermier eugen1985 eugen1985 Buna ziua. Sunt un tanar de 28 de ani, in prezent lucrez pentru o companie, si doresc sa ma orientez spre o alta activitate care sa ma satisafaca profesional ... (vezi toată discuția)