avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... certificat de nastere vechi
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

certificat de nastere vechi

in curand ma voi casatori cu un cetatean francez in romania. pentru declararea casatoriei si in Franta va trebui sa depunem un dosar la ambasada frantei din romania iar printre acte se cere si certificatul meu de nastere tradus si legalizat. eu am modelul vechi. in acest caz va trebui cumva sa il schimb cu cel nou? sunt un pic in criza de timp pentru asta...#-o
Cel mai recent răspuns: Adina-Bianca Popea , Avocat 18:23, 20 Februarie 2011
Procedura emiterii actelor de stare civila s-a simplificat foarte mult , doar depuneti o cerere, vechiul certificat, iar cel nou ar putea fi gata cel tarziu a doua zi.
Daca trebuie tradus si legalizat,/apostilat, atunci nu cred ca iti trebuie certificatul nou, care fiind in mai multe limbi nu necesita traducere. Oricum eliberarea unui nou certificat se face cam in aceeasi zi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare in vederea casatoriei cu un cetatean brazilian hentesa hentesa Buna As dori sa stiu care sunt actele necesare in vederea unei casatorii pe teritoriul Romaniei cu un cetatean brazilian. Am inteles in mare (de la ... (vezi toată discuția)
Supralegalizare certificat de nastere cetatean marocan khadija 40 khadija 40 Bună ziua problema mea este următoarea: sunt căsătorită cu un cetățean marocan, ne-am căsătorit în Italia, acum noi vrem sa înregistrăm ... (vezi toată discuția)
Casatoria intre un cetatean roman si unu cetatean grec ce acte sunt necesare si care este valabilitatea acestor acte? sylvye sylvye Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati daca puteti sa imi explicati ce acte sunt necesare pentru casatoria intre un cetatean roman si unul grec? Casatoria ... (vezi toată discuția)