avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietate

sunt al treilea proprietar al unul apartament.primul proprietar avea trecuta in actele de proprietate o boxa aferenta acestuia.in urma vanzarii imobilului la al doilea proprietar in actele acestuia boxa nu mai era trecuta,deasemenea nici in actele mele.pot revendica boxa resperctiva desi nu apaare pe actul meu actual???
Cel mai recent răspuns: mirootza , utilizator 20:38, 20 Februarie 2011
Ati cumparat ceea ce este strict stipulat in contractul de vanzare cumparare dintre cel de-al doilea propietar si dvs.Si atat.
ati cumparat doar ce e trecut in contract, insa, daca boxa e libera, o puteti ocupa si folosi si uzucapa dupa 30 ani...stiu, termenul e cam lung dar sunt astfel de cazuri
si in acest caz cine o foloseste si cine plateste impozitul aferent acesteia?
Cine o are in propietate.
pot fac ceva pt a o putea dobandi?o actiune ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare si valabilitatea acestora nyxe nyxe in 2007 am cumparat un apartament iar in contractul notarial erau prinse si doua boxe unde vanzatorul a permis accesul altor peersoane.La intelegere cu aceste ... (vezi toată discuția)
Instrainare/dobandire boxă la subsol, bloc "proprietate" Mimi 2017 Mimi 2017 În 1992 am cumpărat un apartament, într-un bloc, construit în 1974, bloc, \"proprietate\", fiecare apartament având o boxa la subsol. În 2002 am ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune impotriva contract vanzare cumparare teren relu05 relu05 O zi buna tuturor!!! Am sa va prezint o situatie in care ma aflu. Socrii mei cumpara in 1967 pe baza de chitanta de mana o sup. de teren de 200 mp(10m/20m) ... (vezi toată discuția)