avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna seara.Sora mea este casatorita de 10 ani cu un barbat care a mai fost casatorit cu o nemtoaica.De 4 ani ei locuiesc in Germania.In aceste timp sora mea a primit dreptul de sedere si de munca acolo.La casatoria lor sotul ei nu a adus actele divortului sau.Iar acum o ameninta pe sora mea ca aceasta casatorie este nula.Ce poate face sau und poate merge pentru a se descurca?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: lupu elena , utilizator 20:18, 21 Februarie 2011
Unde a avut loc casatoria sorei dvs.cu acest barbat?
Buna seara.Casatoria a avut loc in Romania,jud.Dambovita.Prima lui casatorie a fost in Germania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie lzr_delya lzr_delya sora mea are 27 de ani, are o fetita de 5 anisori, tatal fetei are 43 de ani , neangajat locuieste in germania .....fiind si cetatean acolo!Ei nu sunt ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu dreptul de sedere al unui cetatean american ... irinatracy87 irinatracy87 Ce se intampla cu dreptul de sedere al unui cetatean american in Romania dupa divortul de cetateanul roman? Eu si sotul meu am fost casatoriti 10 ani, timp ... (vezi toată discuția)
Vreau sa diortez chifiuc mariana chifiuc mariana buna ziua ....sint cetateanca romanca cu domiciliul in germania ,casatorita de 1 an de zile cu cetatean din egypt fiindel musulman si eu ortodoxa .....acum ... (vezi toată discuția)