avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Ce se intampla cu dreptul de sedere al unui cetatean ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Ce se intampla cu dreptul de sedere al unui cetatean american ...

Ce se intampla cu dreptul de sedere al unui cetatean american in Romania dupa divortul de cetateanul roman?

Eu si sotul meu am fost casatoriti 10 ani, timp in care el a avut permis de sedere in baza casatoriei. Anul acesta urmeaza sa se pronunte divortul si as dori sa stiu daca i se anuleaza si permisul de sedere in urma divortului? Avem impreuna si un baietel de 4 ani.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:16, 6 Mai 2023
Nu se anuleaza permisul de ședere.
Oricum, se poate descurca lejer cu tot ce ii trebuie și poate apela și la avocat.
Daca era din Somalia ii era greu...
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Mai 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de cetatean strain flowerk flowerk Buna ziua, Sunt casatorita de 6 ani cu un cetatean american si in acest moment al vietii mele am decis ca nu mai pot casnicia cu aceasta persoana, deoarece, ... (vezi toată discuția)
Cetatean roman casatorit cu cetatean strain-mutare in romania Oanaema Oanaema Buna seara, Va rog sa mi spuneti cum trebuie sa procedez pentru a ma muta in Romania impreuna cu sotul si fetita mea.Momentan locuim in Doha,Qatar, el este ... (vezi toată discuția)
Prelungirea dreptului de sedere in romania angajat angajat Prietenul meu este cetatean american si va veni in Romania pentru a locui impreuna, iar in scurt timp o sa ne casatorim. Va rog sa imi spuneti : - de ce acte ... (vezi toată discuția)