avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor restante credite
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

restante credite

Am facut in anul1995 un credit bancar de nevoi personale de 10,000 Ron credit (fara garantii) din care am achitat regulat ratele pina in 2010 cind datorita faptului ca am ramas in somaj am fost pus in imposibilitate de plata.Banca a reziliat contractul si a vandut debitul unei firme de recuperare credite (fara nicio notificare prealabila).
In aceasta situatie care ar putea fi alternativele mele ?

Cel mai recent răspuns: ContSters191851 , utilizator 21:29, 20 Februarie 2011
Depinde ce fel de contract de credit este, ati girat cu ceva? daca nu sunt bunuri de urmarit este posibil sa va puna poprire pe salariu viitor /venituri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce face girantul in cazul in care debitorul nu plateste? syberia_sims syberia_sims Buna ziua, Acum doi ani am girat pentru un credit de nevoi personale unei \\\"prietene\\\" si am semnat un contract de garantie reala mobiliara asupra ... (vezi toată discuția)
Neplata rate banci paull_negr paull_negr Am primit o somație de la o firma de recuperari! Motivul neplata ratelor,creditul este pe numele mamei iar eu sunt codebitor,am refuzat plata invocând ... (vezi toată discuția)
Credit neplatit djxx djxx am un credit in val de 30000 ron luat in sep 2008 ,coplatitor la acest credit este tatal meu. creditul este unul de nevoi personale fara garantii mobile sau ... (vezi toată discuția)